10 ÅR

”Lay-Z-Spa™ är världens första uppblåsbara spabad i premiumklass och resultatet av mer än 10 års tekniska innovationer. Bestways spabad är designade att verka rogivande och fräscha upp kroppen och samtidigt erbjuda en prisvärd spaupplevelse med ett bad som är praktiskt och enkelt att montera upp.

LAY-Z-MASSAGE-SYSTEMET

”Inget slår känslan av att sänka ned kroppen i ett varmt, bubblande massagebad efter en lång och hård dag. Lay-Z-Massage-systemet kombinerar värmande och masserande strålar för den ultimata avkopplingen.

Flyt bort på ett moln av bubblor med en AirJet™-massage! Ge ro till kroppen och låt sinnet koppla av med en enkel knapptryckning.

Så fort du trycker på Lay-Z-Massage-knappen på kontrollpanelen börjar AirJet™-strålarna dansa runt dig och ge dig njutning.

Den ultimata spaavkopplingen på armlängds avstånd med åtta justerbara HydroJet™-strålar. Det är bara att vrida på HydroJet™-ringen för att justera vattenflödet och sedan rikta munstyckena åt det håll du vill att vattnet ska stråla.

Dela med dig av lyxen till de andra i badet eller rikta om du är ensam alla åtta HydroJet™-strålarna mot dig själv för en djupgående, rogivande och magisk massage.

AirJet™ PLUS HydroJet™! Med HydroJet™ Pro™ får du det bästa av båda världar. Åtta HydroJet™-strålar som kan riktas och flödesregleras i kombination med AirJet™-strålar skapar den ultimata spaavkopplingen.

Du kan välja antingen AirJet™-strålar eller HydroJet™-strålar eller båda på en gång – med HydroJet™ Pro™ är valet ditt!

VÄGGKONSTRUKTION

ROBUST I-BALKKONSTRUKTION

Den robusta konstruktionen i Lay-Z-Spa™ utgörs av både vertikala och horisontella I-balkar. Utformningen gör konstruktionen överlägset stabil och har samtidigt en skön yta som ger en lyxig och uppfriskande spaupplevelse.
Den hållbara strukturen gör att våra spabad bibehåller sin form oavsett hur många gånger det blåses upp eller töms på luft.

MATERIAL

TRESKIKTS TRITECH™

TriTech™ är ett förstärkt material i tre skikt med en kärna av polyesternät omgivet av två lager laminerad PVC. Resultatet är överlägsen styrka och hållbarhet.

DROP STITCH-VÄV

Drop stitch-väv är ett tekniskt material med mycket goda egenskaper som extrem stabilitet kombinerat med förvånansvärt låg vikt. Väven bildar ett nätverk av tusentals polyestertrådar.

LÄDERSTRUKTUR

Yttermaterialet i skinnimitation ger ett snyggt utseende och är skönt mot huden. Ditt Lay-Z-Spa™-bad gör sig lika bra utomhus som inomhus.

VÄRMESYSTEM

VARMA MASSAGESTRÅLAR

Alla Lay-Z-Spa™-bad är utrustade med Lay-Z-Massage™-systemet och AirJet™ eller HydroJet™ som kombinerar värmande och masserande strålar för den ultimata avkopplingen.

CLEARSOFT AVKALKNINGSSYSTEM

ELEKTROMAGNETISK AVKALKNING

Reducera de negativa effekterna av ”hårt” vatten (visar sig vanligen i form av fläckar och hudirritation) med vårt inbyggda ClearSoft-system för avkalkning. ClearSoft-systemet aktiveras via kontrollpanelen och gör att den kraftfulla elektromagnetiska slingan behandlar allt vatten som passerar genom systemet. Underhållet är inte bara lågt utan rent av obefintligt tack vare att det inte finns några extra rörliga delar!

Lufttömningssystem

Det praktiska lufttömningssystemet gör det ännu enklare att sköta din Lay-Z-Spa™-produkt. Du behöver bara koppla i adaptern och se hur spabadet snabbt töms på luft utan vidare åtgärder.