10 ÅR

Lay-Z-Spa™ är världens första uppblåsbara spabad i premiumklass och resultatet av mer än 10 års tekniska innovationer. Bestways spabad är designade att verka rogivande och fräscha upp kroppen och samtidigt erbjuda en prisvärd spaupplevelse med ett bad som är praktiskt och enkelt att montera upp.

LAY-Z-MASSAGE-SYSTEMET

Inget slår känslan av att sänka ned kroppen i ett varmt, bubblande massagebad efter en lång och hård dag. Lay-Z-Massage-systemet kombinerar värmande och masserande strålar för den ultimata avkopplingen.

Flyt bort på ett moln av bubblor med en AirJet™-massage! Ge ro till kroppen och låt sinnet koppla av med en enkel knapptryckning.

Så fort du trycker på Lay-Z-Massage-knappen på kontrollpanelen börjar AirJet™-strålarna dansa runt dig och ge dig njutning.

Njut av en djupare massage med AirJet Plus™!
I AirJet Plus™-systemet frigörs bubblorna både nedifrån och från sidorna så att både benen och ryggen masseras.

AirJet™ PLUS HydroJet™! Med HydroJet™ Pro™ får du det bästa av båda världar. Åtta HydroJet™-strålar som kan riktas och flödesregleras i kombination med AirJet™-strålar skapar den ultimata spaavkopplingen.

Du kan välja antingen AirJet™-strålar eller HydroJet™-strålar eller båda på en gång – med HydroJet™ Pro™ är valet ditt!

VÄGGKONSTRUKTION

ROBUST BALKKONSTRUKTION

Den robusta konstruktionen i Lay-Z-Spa™ utgörs av både vertikala och horisontella balkar. Utformningen gör konstruktionen överlägset stabil och har samtidigt en skön yta som ger en lyxig och uppfriskande spaupplevelse.
Den hållbara strukturen gör att våra spabad bibehåller sin form oavsett hur många gånger det blåses upp eller töms på luft.

MATERIAL

DURAPLUS™ 3-PLY

DuraPlus™ är ett slitstarkt samtidigt bekvämt och robust material i polyestermesh och PVC i 3 lager. Den interna strukturens konstruktion med DuraPlusTM, säkerställer att formen bevaras oavsett hur många gånger spaet har blåsts upp eller tömts.

DROP STITCH-VÄV

Drop stitch-väv är ett tekniskt material med mycket goda egenskaper som extrem stabilitet kombinerat med förvånansvärt låg vikt. Väven bildar ett nätverk av tusentals polyestertrådar.

LÄDERSTRUKTUR

Yttermaterialet i skinnimitation ger ett snyggt utseende och är skönt mot huden. Ditt Lay-Z-Spa™-bad gör sig lika bra utomhus som inomhus.

VÄRMESYSTEM

VARMA MASSAGESTRÅLAR

Alla Lay-Z-Spa™-bad är utrustade med Lay-Z-Massage™-systemet och AirJet™ eller HydroJet™ som kombinerar värmande och masserande strålar för den ultimata avkopplingen.

FREEZE SHIELD AVKALKNINGSSYSTEM

FREEZE SHIELD™-TEKNIK

Lay-Z-Spa™-bad med Freeze Shield™ är utrustade för att användas året runt i alla väder. Dessa bad
har konstruerats med en innovativ vinteranpassad teknik och har inbyggda sensorer som gör att vattentemperaturen
aldrig sjunker under en behaglig badnivå. Freeze Shield™ ökar automatiskt vattencirkulationen
vid lägre temperaturer för att förhindra att interna delar skadas.

Lufttömningssystem

Det praktiska lufttömningssystemet gör det ännu enklare att sköta din Lay-Z-Spa™-produkt. Du behöver bara koppla i adaptern och se hur spabadet snabbt töms på luft utan vidare åtgärder.